Shop

Omladzujúci denný krém Wish Day Cream SPF 12 od svetoznámej profesionálnej značky Christina Cosmeceuticals pre obnovu vitality a pevnosti zrelej pleti chráni pred UV žiarením, zvyšuje elasticitu a odolnosť pleti. Zvyšuje kožný metabolizmus a odolnosť buniek pleti, omladzuje a chráni ju pred škodlivým pôsobením okolitého prostredia, vrátane slnka, voľných radikálov nečistôt a stresu. Tento produkt patrí do radu WISH. Prípravky sú určené pre pleť 45+.

WISH – línia kozmetických prípravkov, ktorých účinok je zameraný na spomalenie procesu starnutia a omladenia pleti. Prípravky WISH sú schopné vyhladiť viditeľné príznaky starnutia pokožky. Pokožka sa vypína, vyzerá svieža a mladšia.

VYPNE A VYHLADÍ VAŠU PLEŤ.

Efekt:

  • urýchľuje kožný metabolizmus
  • zvyšuje odolnosť buniek
  • chráni pleť pred pôsobením voľných radikálov
  • do pokožky dodáva látky, ktoré efektívne likviduje voľné radikály
  • obnovujú energetickú rovnováhu pleti
  • pokožka sa viditeľne vypína

Postup aplikácie:

  1. Naneste ráno dostatočne množstvo krému na čistú pokožku tváre, krku a dekoltu.
  2. Jemne vklepte končekmi prstov, kým sa úplne nevstrebe.
  3. Na dosiahnutie lepších výsledkov, produkty rovnakej značky dokážu pracovať najlepšie. Pred aplikáciou krému odporúčame posilniť jeho účinok sérom z rovnakého radu.

Zloženie:

Acetyl dipeptide-1 cetyl ester, C13-14 Isoparaffín, Caprylyl Glycol, Ceteth-20, Glyceryl Stearate, Hydroxyetylcellulóza, Laureth-7, PEG-75 Stearate, Sorbitan lauráti, Steareth-20, 1, Allanty , Phytic Acid, Polyacrylamide, Propylén Glycol, Squalane, Thioctic Acid, Tocopheryl Acetate, Deionizovaná voda (Aqua), 2-Hexanediol

Hmotnosť 0,1 kg
Značka

Kozmetické rady

Wish

Christina Cosmeceuticals WISH Denný krém s SPF 12 50 ml

Urýchľuje kožný metabolizmus, zvyšuje odolnosť buniek, chráni pleť pred pôsobením voľných radikálov.

81,00 

Katalógové číslo: 7290100364505 Kategórie: ,