Shop

Pleťová krémová maska s anti-age efektom od talianskej značky KSurgery Laboratories poradí si aj so zrelou pleťou. Táto maska s dvoma účinkami pomáha obnovovať prirodzenú pružnosť a pevnosť pokožky, znižuje napätie dané vonkajším prostredím a je vynikajúca pre intenzívnu regeneráciu cez noc alebo ako okamžitý efekt, ktorý je možné vytvoriť iba v salóne.

Vynikajúci pre zrelú a unavenú pleť.

Aplikácia:

  1. Naneste potrebné množstvo prípravku na tvár, krk a dekolt pomocou prstov alebo štetca.
  2. Masku nechajte pôsobiť, kým sa úplne nevstrebe, a predĺžte jej účinok po celú noc.
  3. Ošetrenie cez noc tak napomáha a zvyšuje efektivitu vzhľadu pokožky a doplnenie Vašej rutiny v starostlivosti o pleť.

Zloženie:

Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Glycerín, Glyceryl Stearate Citrate, Butyrospermum Parkii Butter, Polyglyceryl-3 Stearate, Sunflower Seed Oil Malus Fruit Extract, Pollen Extract, Glycín Soja Oil Unsaponifiables, Triticum Vulgare Germ Oil Unsaponifiables, Citric Acid, Lecitín, Sodium Benzoate, O-Cymen-5-Ol, Ethylhexylglycerín, Xanthan Gum, Glyceryl Caprylate.

Hmotnosť 0,1 kg
Značka

KSurgery Laboratories HYALURONIC InstaLift Pleťová krémová maska s anti-age efektom 50 ml

Pomáha obnovovať prirodzenú pružnosť a pevnosť pokožky, znižuje napätie dané vonkajším prostredím, vynikajúce pre intenzívnu regeneráciu.

112,00 

Katalógové číslo: 320000057713 Kategórie: ,
Možno by sa Vám páčilo…