Shop

Skvelý aromatický suchý olej s vitamínom E, vytvorený na báze prírodných olejov zo sladkých mandlí a jojoby od talianskej značky MASTELLI. Jeho výživné, zvlhčujúce a liečivé vlastnosti sú skutočnými spojencami krásy pokožky. Olej je možné použiť po celom tele na riešenie mnohých problémov. PLINEST Care Oil neobsahuje silikóny a konzervačné látky a skladá sa viac ako z 99% z prírodných zložiek.

  • PLINEST Care Oil je formulovaný na báze sladkého mandľového oleja, známeho svojimi spevňujúcimi, zvlhčujúcimi a ochrannými vlastnosťami, čo sa odporúča pre najcitlivejšie pokožky.
  • Jojobový olej je prírodný žiarivý olej, ktorý obnovuje pružnosť, predchádza vysychaniu a starnutiu pokožky vďaka obsahu tokoferolu, prírodného antioxidantu a vitamínu E, ktorý je obzvlášť dôležitý v boji proti starnutiu pokožky, pretože chráni proti voľným radikálom a slnečným lúčom.

Testované na obsah niklu. Neobsahuje laktózu, lepok ani jeho deriváty.

Aplikácia: PLINEST Care Oil je univerzálny suchý olej s príjemnou vôňou, ktorý sa používa na pokožku tela, tváre a vlasov. Možno ho používať po celý rok, v zime aj u domácich miláčikov. Pomáha udržiavať pružnosť, tonus, a hydratáciu pokožky, robí vlasy hebkými a hodvábnymi bez zanechania mastného lesku.

  • Telo: Nastriekajte olej na čistú pokožku tela a jemne vmasírujte, kým sa úplne nevstrebe. Olej sa rýchlo vstrebáva a zanecháva príjemný pocit hebkosti a pohodlia.
    Vlasy: Naneste olej na vlasy a nechajte 20 minút pôsobiť, potom opláchnite veľkým množstvom vody a vlasy umyte šampónom. Vlasy sa stanú lesklými, upraviteľnými, mäkkými a hodvábnymi.
  • Pre suché vlasy: robte procedúru každý týždeň v kombinácii s masážou pokožky hlavy. V lete používajte olej niekoľkokrát denne na suché alebo vlhké vlasy na vytvorenie ochranného filmu, ktorý pokryje povrch vlasov a chráni ich pred slnkom.
  • Tvár: Naneste malé množstvo oleja na tvár, krk a dekolt ľahkými masážnymi pohybmi. Olej sa rýchlo vstrebáva a zanecháva príjemný pocit hebkosti a pohodlia.

Ďalšie aplikácie:

  • Ak chcete zvýšiť výživný účinok, môžete pridať niekoľko kvapiek oleja PLINEST Carе Oil do krému na tvár/telo, alebo do make-upu, aby jeho štruktúra bola príjemná a ľahko použiteľná.
    Na zjemnenie pokožky pridajte niekoľko kvapiek do horúcej vane.
    Niekoľko kvapiek oleja PLINEST Care Oil uľahčuje úpravu vlasov a nanáša sa na suché alebo mokré vlasy pre intenzívny lesk.
    Ak chcete pleti pred dôležitou udalosťou poskytnúť krásnu žiaru, nastriekajte na pokožku dekoltu, rúk a nôh sprej PLINEST Care Oil.

Zloženie: kokosový kaprylát / kaprát, sladký mandľový olej, jojobový olej, parfum, tokoferol.

Varovanie:

  • Prostriedky sú iba na vonkajšie použitie.
  • Aplikujte na pokožku bez podráždenia.
  • Na zachovanie kvality skladujte produkty na suchom a tmavom mieste mimo dosahu detí.
  • Nepoužívajte, ak máte neznášanlivosť k jednej alebo viacerým vyššie uvedeným zložkám prípravku.
  • Vyvarujte sa priameho kontaktu s očami a sliznicami.
Hmotnosť 0,15 kg
Značka

MASTELLI Suchý výživný olej na telo, vlasy a tvár 100 ml

Pomáha udržiavať pružnosť, tonus, a hydratáciu pokožky, robí vlasy hebkými a hodvábnymi bez zanechania mastného lesku.

53,00 

Katalógové číslo: 1830000058775
Značka: MASTELLI