Shop

Výživový doplnok na báze genisteínu, vitamínu D3 a vápnika sa postará o ženské telo v náročnom prechodnom období menopauzy. Práve v tejto dobe sa odporúča podporiť telo prípravkom GENIVIS. Pomáha znižovať intenzitu a frekvenciu návalov tepla, predchádza osteoporóze, zachováva kostnú hmotu, zlepšuje vzhľad pokožky a spomaľuje starnutie. Pravidelným užívaním tohto doplnku stravy sa budete cítiť mladé, zdravé a aktívne po celý deň.

Biologicky aktívne látky:

  • Genistein je látka rastlinného pôvodu s výrazným účinkom proti starnutiu. Jej účinok je podobný účinku estrogénnych hormónov, avšak bez nežiaducich účinkov sprevádzajúcich hormonálnu terapiu.
  • Vápnik je nevyhnutný pre zdravie kostí.
  • Vitamín D3 podporuje vstrebávanie vápnika a stimuluje tvorbu kolagénu, zlepšuje stav pokožky, vlasov, nechtov.

Aké sú odporúčania pre výživu?

Hlavným dôvodom kožných zmien súvisiacich s vekom je pokles produkcie ženských pohlavných hormónov – estrogénov po dosiahnutí štyridsiatich rokov. Kvôli nedostatku estrogénu začínajú problémy nielen s pokožkou, ale aj s kostným tkanivom, nehovoriac o takých nepríjemných prejavoch, ako sú návaly tepla, zníženie libida, úzkosť a zmeny nálad. Našťastie tieto problémy majú riešenie – užívanie fytoestrogénov, rastlinných analógov ženských hormónov, ktoré stimulujú ich tvorbu v tele. Ich príjem je účinný v kombinácii s vápnikovými prípravkami a vitamínmi. Pravidelné užívanie prípravku GENIVIS zaisťuje systémové zlepšenie organizmu v kombinácii s omladzujúcim účinkom.

Na posilnenie jeho účinku je užitočné venovať pozornosť jedálničku: znížiť počet kalórií, obmedziť živočíšne tuky a jednoduché sacharidy, zvýšiť podiel zeleniny a ovocia a nenechať sa zlákať vyprážanými, korenenými a slanými jedlami. Tiež je potrebné nezabúdať na každodennú pohybovú aktivitu miernej intenzity s cvičením na relaxáciu, strečing, dychové cvičenia. Zakončite deň relaxačnou masážou s reflexnými prvkami, vyhnite sa nedostatku spánku a zostaňte mladá!

Dávkovanie: užívajte 2 kapsule denne po 12 hodinách. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku.

Hmotnosť 0,05 kg
Značka

MASTELLI GENIVIS Výživový doplnok pri menopauze (60 kapsúl)

Pomáha znižovať intenzitu a frekvenciu návalov tepla, predchádza osteoporóze, zachováva kostnú hmotu, zlepšuje vzhľad pokožky a spomaľuje starnutie.

82,00 

Katalógové číslo: 500000060863 Kategórie: ,
Značka: MASTELLI