Shop

Dvojkrokový peelingový systém od americkej spoločnosti liečebnej kozmeceutiky iS CLINICAL® je účinná, ale dostatočne šetrná dvojkroková domáca starostlivosť určená na vyhladenie a obnove pokožky. Zároveň pokožku hydratuje, omladzuje a dodáva jej antioxidačnú ochranu. Peelingový systém je určený na použitie každý druhý deň, kedy po aplikácii na pokožku vďaka aktívnym zložkám vyvoláva chladivý pocit a mierne štiepanie.

Pre procedúru je nutná jedna sada peelingu, ktorá sa skladá z dvoch krokov:

KROK 1

je špeciálne navrhnutý pre účinnú kontrolovanú exfoliáciu. Produkt obsahuje vyváženú kombináciu silných šetrných kyselín rastlinného pôvodu v kombinácii s upokojujúcimi rastlinnými extraktmi.

…………………………… ………………………………………….. ……………………………………….

Hlavné aktívne zložky:

  • Výťažok z cukrovej trstiny (zdroj kyseliny glykolovej) 8,0 %Zložka, ktorá podporuje exfoliáciu rohovej vrstvy.
  • Koktail extraktov ovocných kyselín 6,0 %Prírodné ovocné a cukrové kyseliny zvyšujú exfoliáciu a stimulujú proces obnovy buniek, ktorý prispieva k vyhladzovaniu vrások a zároveň napomáha k lepšiemu prenikaniu výživných zložiek do hlbších vrstiev pokožky.
  • Hamamelis Virginiana (hamamel) voda 5,0 %Silná protizápalová zložka obsahujúca kyselinu gallovú a taníny bojujúce proti akné, zjemňujú, upokojujú a chránia pokožku pred poškodením.
  • Extrakt z kôry bielej vŕby (zdroj kyseliny salicylovej) 3,0 % Jemne exfoliuje pokožku, rozpúšťa a ničí proteínové väzby medzi odumretými kožnými bunkami. Pôsobí protizápalovo, hĺbkovo čistí pleť a znižuje viditeľnosť pórov.
  • Šťava z listov Aloe Barbados (aloe vera) 2,0%Protizápalová zložka, ktorá podporuje hojenie rán, stimuluje syntézu kolagénu a má antimikrobiálne vlastnosti.

KROK 2

poskytuje hydratáciu a omladenie pokožky vďaka patentovanej technológii Extremozymes® a tripeptidu medi-1 v kombinácii s rastlinnými zložkami, ktoré majú upokojujúci účinok.

…………………………… ………………………………………… ……………………………………….

Hlavné aktívne zložky:

  • Extremozymes® 7,0 %Patentovaná kombinácia enzýmov, ktorá bola klinicky preukázaná ako účinná. Táto kombinácia obnovuje štruktúru DNA a chráni ju pred poškodením.
  • Pentylénglykol (zložka na báze cukrovej trstiny) 3,0%Zložka odvodená z dužiny cukrovej trstiny poskytuje pokožke hydratáciu a pôsobí ako prírodný konzervant, ktorý chráni produkt pred baktériami.
  • Tripeptide medi -1 (bioidentický rastový faktor) 5,0 %Bolo klinicky preukázané, že táto zložka stimuluje syntézu kolagénu v kožných fibroblastoch a akumuluje proteíny, glykozaminoglykány (v dvojfázovom oblúku) a DNA v mieste dermálnych lézií. Tripeptid medi-1 tiež zvyšuje syntézu dekorínu, proteoglykánu, ktorý reguluje syntézu kolagénu a hojenie rán.

Efekt:

Aplikácia:

Hmotnosť 0,2 kg
Značka

iS CLINICAL® Active Peel System Dvojkrokový peelingový systém (15 ks)

Vďaka vyváženému zloženiu vyrovnáva tón pokožky, pokožka je okamžite hydratovaná, hladká a omladená.

115,00 

Nie je na sklade

Katalógové číslo: 817244012290 Kategórie: ,
Značka: iS CLINICAL