Shop

Štartér sprej od českej značky Head&Beard podporuje a stimuluje rast vlasov a fúzov. Bohaté zloženie vitamínov v kombinácii s aktívnym prvkom Kopexil prebúdza spiace vlasové folikuly. Nevysušuje pokožku, má príjemnú vôňu santalového dreva.Tento produkt je určený na užívanie po dobu 2-3 mesiacov, odporúča sa vykonať šesťmesačnú až ročnú kúru.

Aktívne zložky:

  • Kopexil, ktorý je známy svojimi schopnosťami zabraňovať vypadávaniu vlasov a fúzov a naopak stimulovať ich rast.
  • Biotín, známy aj ako vitamín B7, dokáže zvýšiť rýchlosť rastu folikulov. Je teda celkom dôležité mať pre naše vlasy dostatok tohto vitamínu. Bohužiaľ sa v tele neukladá príliš dlho, preto je potrebné biotín neustále udržovať v dostatočnom množstve.
  • Hydrolyzovaný keratín – tento proteín pomáha vyplniť drobné medzery v celom vlasovom stvole. Predstavte si, že sa do trhliny naleje cement. Presne to robí hydrolyzovaný keratín s vašimi vlasmi.

Aplikácia:

NA VLASY, schéma môže byť nasledujúca:

  • Pondelok + Streda + Sobota: Nastriekajte Starter na požadované oblasti hlavy. Potom počkajte 40-60 minút, než sa sprej vstrebe do pokožky. Nesmiete to sušiť fénom, ísť von alebo si hneď ľahnúť na vankúš, pretože to jednoducho zvetrá alebo zostane na vankúši. Po večernom vstrebaní Starteru (40-60 minút) môžete ísť spať.
  • Ráno (utorok + štvrtok + nedeľa) si vlasy umyte šampónom (nechajte ho na vlasoch pôsobiť 3-5 minút) a opláchnite. Vaše vlasy tak vstrebajú účinnú látku, a pritom budú čisté a nebudú sa mastiť.

Používajte Starter sprej 3-4x týždenne v kombinácii so šampónom na rast vlasov.

NA VÚSY: 

  • Aplikujte raz denne, ak chcete zabrániť vypadávaniu vlasov, alebo 2× denne (dodržujte interval aspoň 8 – 10 hodín) pre aktiváciu spiacich vlasových folikulov a podporu rastu vlasov.
  • Po večernom vstrebaní Starteru (40-60 minút) môžete ísť spať. Starter nie je potrebné oplachovať.

* Na dosiahnutie lepších výsledkov, produkty rovnakej značky dokážu pracovať najlepšie. Pokiaľ chcete rast vlasov podporiť na absolútne maximum, zvážte používanie Dermarolleru, vitamínov a šampónov.

** A nezabudnite, že proces rastu nepotrebuje žiadny náhlenie. Máme na mysli, že sa nemusíte začať holiť hneď. Za predpokladu, že prvé výsledky uvidíte približne za 2-3 mesiace, je lepšie prestať sa holiť v polovici 2. mesiaca. Počkajte zhruba mesiac, uvidíte, akú formu chcete, použite 2× denne Starter na vyplnenie medzier a môžete začať.

Zloženie:

Aqua, Glycerín, Propylén Glycol, Babassu Oil Glycereth- 8 Esters, Panthenol, Alcohol Denat., Polysorbate 80, Diaminopyrimidín Oxide Oxothiazolidinecarboxylate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Phenoxy Niacinamide, Zinc PCA, Biotín , Ethylhexylglycerín, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Hydroxyizohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, Linalool, Hexyl cinnamal, Limonen.

Hmotnosť 0,2 kg
Značka

Head&Beard® Štartér sprej pre rast vlasov 100 ml

Podporuje a stimuluje rast vlasov a fúzov.

27,00 

Nie je na sklade