Shop

Dermaroller od českej značky Head&Beard je jednoducho povedané valček s titánovými ihlami, ktorý masíruje pokožku, stimuluje prietok krvi a tiež umožňuje lepšie vstrebávanie spreja Starter. Pomôžte svojej pokožke vstrebať všetky potrebné živiny a vitamíny.

  • Existuje mylná predstava, že v každodennej rutine stačí používať šampón. Je však nevyhnutné používať aj ďalšie produkty starostlivosti o vlasy, ktoré poskytujú podporu spiacim vlasovým folikulom. Na dosiahnutie lepších výsledkov, produkty rovnakej značky dokážu pracovať najlepšie.
  • Ak si myslíte, že tieto ihličky nejako poškodia vašu pokožku, nebojte sa. Prístroj je skutočne bezpečný, ľahko sa používa a nespôsobuje žiadne podráždenie pokožky. Je úplne bezbolestný, sami si ovládate úroveň tlaku a vyberiete si pre vás najpohodlnejší variant.
  • Sada obsahuje dezinfekčný prostriedok Sanitizer Protective cleanser 50 ml. Prípravok obsahuje 62% liehu, čo garantuje vysokú antibakteriálnu účinnosť. Zloženie: Alcohol debat., Aqua, Glycerín, Panthenol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Parfém, Linalool, Geranoil, Limonene.

Aplikácia:

Ihly dermarolleru vždy vopred (alebo tesne pred použitím) dezinfikujte a opláchnite vodou. Voila, príprava je dokončená a vy môžete opäť masírovať problematické miesta. Až budete hotoví, dezinfekciu zopakujte.

  • Dermarollerom musíte váľať (alebo masírovať) v rámci problémovej oblasti na hlave alebo fúzach/tvárach. Môžete postupovať vertikálne, horizontálne aj krížom.
  • Dermaroller je lepšie používať večer, samozrejme ak nemáte na noc žiadne veľké plány, páni.
  • Rovnako ako pri každej masáži môže manipulácia s dermarollerom spôsobiť určité začervenanie, pretože vaša pokožka je stimulovaná. Je to úplne v poriadku, sčervenanie pokožky nebude trvať dlho.
  • Aplikujte ho maximálne dvakrát až trikrát týždenne. Týmto spôsobom sa vaša pokožka nestane voči ihlám odolná.
  • Ak sa budete riadiť našimi pokynmi, budete si tento skutočne užitočný výrobok užívať najmenej 1-1,5 mesiaca.

Upozornenie: Nezabudnite prosím, že dezinfekcia a sterilita sú najmä v dnešnej dobe veľmi dôležité. Preto je vašou povinnosťou udržiavať prístroj v čistote.

Hmotnosť 0,2 kg
Značka

Head&Beard® Dermaroller na stimuláciu rastu vlasov 0,5 mm

Pomôžte svojej pokožke vstrebať všetky potrebné živiny a vitamíny.

27,00 

Nie je na sklade